Φωτιά Κερατέα : Κερατέα φωτιά τώρα: Μήνυμα 112 για εκκένωση του οικισμού ... / Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.

Φωτιά Κερατέα : Κερατέα φωτιά τώρα: Μήνυμα 112 για εκκένωση του οικισμού ... / Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια.. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα:

Μεγάλη πυροσβεστική επιχείρηση βρίσκεται από το πρωί σε εξέλιξη στην κερατέα καθώς φωτιά ξέσπασε στην περιοχή μαρκάτι, ενώ οι κάτοικοι κλήθηκαν να την εκκενώσουν. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη.

Φωτιά Κερατέα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά - Σοβαρές ...
Φωτιά Κερατέα: Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά - Σοβαρές ... from cdn.pagenews.gr
Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Η ενημέρωση της πυροσβεστικής για τις φωτιές. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί.

Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην.

Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Πολύ μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Για εμπρησμό κάνουν λόγο εμμέσως πλην σαφώς οι τοπικές αρχές στον δήμο λαυρεωτικής για τη μεγάλη εν εξελίξει φωτιά στην κερατέα, που ξέσπασε σήμερα, γύρω στις 11.00 το πρωί. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο.

Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής.

Φωτιά στην Κερατέα, κοντά σε οικισμό
Φωτιά στην Κερατέα, κοντά σε οικισμό from www.newsit.gr
Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Για ανεξέλικτη κατάσταση έκανε λόγο ο δήμαρχος λαυρεωτικής, δημήτρης λουκάς στο iefimerida.gr αναφερόμενος στη φωτιά που ξέσπασε λίγο πριν από τις 11:00 το πρωί στην περιοχή μαρκάτη στην κερατέα αττικής. Για το πύρινο μέτωπο στην κερατέα, ο περιφερειάρχης αττικής, κ. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Ανεξέλεγκτο μαίνεται το πύρινο μέτωπο στην κερατέα. Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί.

Η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Δευτέρα, 16 αυγούστου 2021 11:17. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα:

Η φωτιά είναι σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι. Δείτε πώς φαίνεται ο καπνός από το διάστημα εικόνες ελεύθερος τύπος newsroom 16 αυγούστου 2021 16 αυγούστου 2021. Για ακόμα μια φορά η ελλάδα και η αττική ζουν τον πύρινο εφιάλτη. Από το διάστημα φαίνεται ο καπνός από τη μεγάλη φωτιά στην κερατέα, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη και απειλεί να περάσει στο δάσος του εθνικού δρυμού σουνίου. Το σπίτι άλλα αυτό δεν είναι δυνατό γιατί έχει πιάσει φωτιά.

Φωτιά ΤΩΡΑ στην Κερατέα: Κοντά στα σπίτια οι φλόγες ...
Φωτιά ΤΩΡΑ στην Κερατέα: Κοντά στα σπίτια οι φλόγες ... from astro.bbend.net
Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Ανεξέλεγκτη η φωτιά στην κερατέα: Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. Οικισμοί εκκενώνονται ενώ φέρεται να αγνοείται ηλικιωμένη γυναίκα. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγη ώρα στην κερατέα. Η φωτιά έχει κρατηθεί, παρά τις αναζωπυρώσεις. Μάχη με τις αναζωπυρώσεις στην κερατέα.

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της.

Η κινητοποίηση της πυροσβεστικής ήταν άμεση με επίγεια και εναέρια πυροσβεστικά μέσα. 16.08.21 , 15:21 φωτιά κερατέα: Η φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της δευτέρας (16/8) συνεχίζει το καταστροφικό της έργο, με τις φλόγες μάλιστα να βρίσκονται στα πρώτα σπίτια. Πατούλης, τόνισε στον σκαϊ πως τα πράγματα είναι καλύτερα. Σχεδόν ταυτόχρονα, δύο μεγάλα μέτωπα φωτιάς, ένα στην κερατέα κι ένα στα βίλια. Με ακόμη μία φωτιά ήρθαν αντιμέτωποι οι δυνάμεις της. Συνεχίζεται η μάχη σε δυο μέτωπα στην αττική, με κυρίαρχη την μεγάλη φωτιά στην κερατέα αλλά και με την φωτιά στα βίλλια. Σύμφωνα με καταγγελία, το πρωί της δευτέρας άτομα που επέβαιναν σε λευκό όχημα με φιμέ τζάμια, πέταξαν πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πυροσβεστική υπηρεσία η φωτιά καίει σε δύσβατο σημείο και αυτή την ώρα ισχυρή δύναμη επιχειρεί. Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η πυρκαγιά που ξέσπασε στην κερατέα.η φωτιά εκδηλώθηκε σε χαμηλή βλάστηση στην περιοχή μαρκάτι του δήμου λαυρεωτικής και άμεσα κινητοποιήθηκαν επίγειες και εναέριες δυνάμεις της. Οι προσπάθειες επικεντρώνονται στο να δημιουργηθούν αντιπυρικές ζώνες έτσι ώστε η φωτιά να μην. Μεγάλη φωτιά έχει ξεσπάσει στην κερατέα, κοντά στη περιοχή ρουμουντί, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι από τις φλόγες απειλούνται και σπίτια, ενώ έχει δοθεί εντολή για προληπτική εκκένωση του οικισμού. Ψάχνουν τους εμπρηστές της λαυρεωτικής.